به گزارش مشرق، طبق جدیدترین آمار و ارقام دانشگاه «جانز هاپکینز» در ۲۴ ساعت گذشته با ابتلای دستکم ۵۸ هزار و ۹۶ مورد جدید، مجموع مبتلایان به کروناویروس در ایالات متحده آمریکا به هشت میلیون و ۱۰۵ هزار و ۸۸۸ نفر رسید.
بیشتر بخوانید:
انتخابات آمریکا و پوشش عجیب کرونایی +عکس
این آمار و ارقام همچنین نشان میدهد که در ۲۴ ساعت گذشته، دستکم ۷۲۹ نفر دیگر در آمریکا بر اثر ابتلا به «کووید-۱۹» جان خود را از دست دادند تا شمار کلی قربانیان این ویروس ناشناخته در این کشور به ۲۱۹ هزار و ۲۸۵ نفر برسد.
بیشتر بخوانید:
آمار مبتلایان کرونا در آمریکا از ۸ میلیون نفر گذشت
مقایسه جدیدترین آمار و ارقام دانشگاه جانز هاپکینز با آمار یک روز قبل این مرکز نشان میدهد که شمار مبتلایان به کرونا و قربانیان این ویروس ناشناخته در آمریکا تاحدودی کاهش نسبی داشته است.
از طرف دیگر، پایگاه اطلاع رسانی «ورلد اُ میترز»، مجموع مبتلایان به کروناویروس در آمریکا را هشت میلیون و ۳۴۲ هزار و ۶۶۵ نفر و مجموع قربانیان «کووید-۱۹» در این کشور را ۲۲۴ هزار و ۲۸۲ نفر گزارش کرده است.
پایگاه اطلاعرسانی «کووید یو اس ای» که آمار مربوط به شیوع کرونا را در آمریکا تجزیه و تحلیل میکند، برآورد کرده است که شمار کلی مبتلایان به کروناویروس در آمریکا ظرف یک ماه آینده به ۱۰ میلیون و ۴۶۵ هزار و ۸۹۱ نفر و شمار قربانیان آن در این کشور به ۲۳۹ هزار و ۵۹۵ نفر میرسد.
این وبگاه آمریکایی همچنین گزارش کرد، ایالت کالیفرنیا با ۸۷۳ هزار و ۳۲۴ مورد ابتلا و ۱۶ هزار و ۹۵۶ مورد فوتی کانون بیماری همهگیر کرونا در ایالات متحده است و ایالت نیویورک که زمانی کانون کووید-۱۹ در آمریکا بود، هماکنون بعد از تگزاس و فلوریدا با ۴۸۲ هزار و ۸۹۱ مورد ابتلا در رده چهارم ایالات آمریکا با بیشترین تعداد مبتلایان به کرونا ویروس قرار دارد.
نیویورک نیز با ۳۳ هزار و ۳۴۷ مورد فوتی، همچنان بیشترین تعداد قربانیان کرونا در آمریکا را به خود اختصاص داده است.
طبق آخرین آمار دانشگاه جانز هاپکینز، دستکم ۳۹ میلیون و ۶۰۷ هزار و ۷۶۳ از مردم سراسر جهان به کروناویروس آلوده شدهاند و از آن میان یک میلیون و ۱۰۸ هزار و ۷۵۸ نفر نیز جان خود را از دست دادهاند و دستکم ۲۷ میلیون و ۲۱۵ هزار و ۳۹۳ نفر بهبود یافتهاند.
آمریکا همچنان بیشترین تعداد مبتلایان به کرونا و قربانیان این ویروس در جهان را دارد و پس از آن هند با هفت میلیون و ۴۳۲ هزار و ۶۸۰ مورد ابتلا و ۱۱۲ هزار و ۹۹۸ مورد فوتی و برزیل با پنج میلیون و ۲۲۴ هزار و ۳۶۲ مورد ابتلا و ۱۵۳ هزار و ۶۷۵ مورد فوتی در ردههای دوم و سوم کشورهای جهان با بیشترین تعداد مبتلایان به کووید-۱۹ قرار دارند.